Nedbørsmengden de siste årene har satt sine spor i Fosseveien i Tistedal utenfor Halden. Et par hundre meter av veien må bygges opp på nytt etter at gammel spunt ned mot de gamle lokalene til Bomuldsspinderiet var i ferd med å rase ut.

En stor spunt- og forankringsjobb er gjort, og det legges også nye rør og ledninger i veien. Vi har møtt store utfordringer på prosjektet. Vi har hatt lite plass rundt oss, det har vært stor trafikk inn til aktiviteter på det gamle fabrikkområdet og grunnen har skjult mange ting fra fordums tider i form av ikke-kartlagte kabler, rør og fundamenter.

Jobben i Fosseveien har for Kynningsrud Fundamentering AS sin del bestått i sikring av gammel spunt før ramming av ny. Prosjektet omfatter ca. 650 kvm spunt, 68 forankringsstag, ca 70 fordyblinger av spunt samt noe tilleggsarbeider for vår oppdragsgiver, Nicolaysen Transport AS. Sluttsummen vil for vår del av prosjektet havne på rundt 3,5 millioner kroner.