Selskapene i Kynningsrudgruppen har lenge vært opptatte av å informere omverdenen om store og små begivenheter i selskapene Kynningsrud Prefab, Kynningsrud Fundamentering og Kynningsrud Eiendom og går nå et skritt videre ved å satse på informasjon gjennom flere sosiale medier.

Facebook og Twitter

Prefab, Fundamentering og Eiendom har i lengre tid vært å finne på LinkedIn med egne sider, men for å nå ut til enda flere satser vi på en felles profil for selskapene på Facebook og Twitter og håper at vi med dette kan informere både ansatte og våre forbindelser på en enklere måte enn tidligere.

Velkommen til å besøke oss på facebook.com/kynningsrud og twitter.com/Kynningsrudgr. Følg oss gjerne!

 

Her finner du for øvrig våre profiler på Linkedin:

Kynningsrud Prefab AS

Kynningsrud Prefab AB

Kynningsrud Fundamentering

Kynningsrud Eiendom