Kynningsrud er en betydelig sponsor av lokale idretts- og kulturarrangementer på stedene vi befinner oss. Kynningsrud har sponset Halden Topphåndball (HTH) siden oppstarten av laget i 2011, men går nå inn enda tyngre enn før ved å ha inngått avtale om å være generalsponsor av klubben. Dette betyr mye for klubben, som har slitt økonomisk gjennom sesongen i eliteserien.

Viktig bidrag som generalsponsor

Klubbleder i HTH, Erlend Lund, sier til Halden Arbeiderblad at bidraget fra de to generalsponsorene er uvurderlig for klubben.

– Vi har hatt våre utfordringer med økonomien denne sesongen. Det ser veldig bra ut med tanke på å klare det, men denne avtalen gir oss et solid fundament også for neste sesong. Alle nåværende sponsorer er positive til å bli med videre, og det er betryggende, sier Lund.

Viser høy kvalitet og ansvarsbevissthet

– Klubben har vist ansvar i den økonomiske situasjonen, og vi har for ofte sett at idrettsklubber ikke gjør noe med slikt i tide. Her har klubben tatt affære, og den positive reaksjonen fra spillergruppa på lønnskuttene er for meg et kvalitetsstempel. Det er en slik kultur vi vil være en del av. I tillegg har de allerede vist rent sportslig at de hører hjemme i toppen. Vi er stolte av å samarbeide med HTH, sier Torkil Kynningsrud, som er ansvarlig for sponsoravtalene hos Kynningsrud.