Kynningsrudgruppen er for de fleste mest kjent for sine grønne mobilkraner, og er en allsidig aktør i bygg- og anleggsbransjen. På hjemmebane i Halden er selskapet også en aktiv sponsor, med engasjement i blant annet Haldens idrettsliv og Allsang på grensen.

HMS-konferanse med messing

Det var under Kynningsrudgruppens årlige HMS-konferanse at nyheten om sponsoratet ble kjent. Det Norske Blåseensembles messingseksjon overrasket de 100 deltakerne på konferansen med en minikonsert. Harald Kynningsrud, styreleder i Kynningsrud AS, kunne stolt fortelle de ansatte at de vil høre mer til orkesteret i 2016.

70 år og jubileumsforestilling

Harald Kynningsrud forteller at de er stolte over å kunne være hovedsponsor for Norges eldste kulturinstitusjon. Kynningsrud AS er heller ingen nykommer, og har 70-årsjubileum i 2016.

– Vi ser frem til å bli få oppleve orkesteret fremover, og gleder oss spesielt til vår jubileumsfeiring for våre ansatte senere i år. Der vil orkesteret også delta, sier Harald Kynningsrud.

Her kan finne mer informasjon om Det Norske Blåseensemble.