Når Ivar Kynningsrud (64) nå velger andre oppgaver i Kynningsrud Fundamentering er det med trygghet han overlater lederskapet til Erling Omre (56) fra Drøbak. Erling har 32 års erfaring fra Veidekke: De første 16 årene fra mange store anleggsprosjekter på Østlandet, før han i 2001 ble en viktig del av Kynningsrud Fundamentering AS. Erling har siden 2004 vært prosjektsjef, medlem av ledergruppen og fungert som Jan Ivar Kynningsruds nærmeste leder (NK).

– Ivar har gjort en kjempejobb som leder for Kynningsrud Fundamentering. Han har bygget opp en meget kompetent og solid bedrift som har levert imponerende resultater i en årrekke. Når han nå ønsker å overlate ledelsen til nye krefter, er jeg glad for at vi har en så dyktig arvtager internt som Erling Omre til å ta over, sier styreleder Nils Hæstad.

Ny prosjektsjef

Olav Stokkeland (52) kom fra stillingen som prosjektdirektør i AF Bygg Østfold til Kynningsrud Fundamentering i oktober 2016. Han overtok rollen som prosjektsjef i Kynningsrud Fundamentering 1. januar. Olav vil med sin lange erfaring innenfor bygg- og anleggsbransjen, være et viktig tilskudd til bedriftens kompetanse og lederskap.

Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon:
Avtroppende daglig leder Jan Ivar Kynningsrud, tlf. 90 18 09 28, ivar.kynningsrud@kynningsrud.no

Påtroppende daglig leder Erling Omre, tlf. 90 54 08 69
erling.omre@kynningsrud.no

Se videointervju med Erling og Ivar her!