Båsum Boring har siden starten i 1952 bygget seg opp til å bli ledende i Norge innen boretjenester for energi-/vannbrønner, fundamentering, gjennomboring samt utblokking og rehabilitering av rør uten graving. Selskapet har en årlig omsetning på rundt 150 millioner kroner og 52 ansatte på Krøderen og 8 i søsterselskapet Båsum Trøndelag.

– Jeg ser at det å knytte Båsum Boring til Kynningsrud Fundamentering og Veidekke vil være bra for oss for å utvikle vår virksomhet videre. I tillegg blir vi nå en del av en stor og kompetent entreprenør og får muskler til være med å kjempe om stadig større oppdrag på det norske anleggsmarkedet. Dette er jeg udelt positiv til, sier daglig leder Trond Båsum i Båsum Boring AS.

– Båsum Boring vil tilføre oss nye forretningsområder og styrke vår gjennomføringsevne og konkurransekraft. Dette er et svært solid selskap med et godt omdømme som vi gleder oss til å få med på laget, sier daglig leder Erling Omre i Kynningsrud Fundamentering AS.

Det forventes at endelig avtale inngås i slutten av september under forutsetning av Konkurransetilsynets godkjennelse.

For mer informasjon kontakt:
Daglig leder Trond Båsum i Båsum Boring, tlf 913 75 100, trond@båsum.no

Daglig leder Erling Omre i Kynningsrud Fundamentering, tlf 90 54 08 69, erling.omre@kynningsrud.no

Avdelingsleder Nils Hæstad i Veidekke Entreprenør, tlf 97 68 97 91, nils.hestad@veidekke.no

Kommunikasjonssjef Helge Dieset i Veidekke Entreprenør, tlf 90 55 33 22, helge.dieset@veidekke.no

 

Les mer om Båsum boring her