Ingen skip kan seile uten ror. Ingen fly kan lette uten vinger.
Ingen bygg kan stå uten hjørnesten.
Noen mennesker er som et ror på arbeidsplassen sin.
De viser vei og bidrar til at alle trekker i samme retning.
Noen mennesker er firmaets vinger.
Med sin entusiasme og pågangsmot skaper de oppdrift for arbeidskameratene.

Noen mennesker er en hjørnesten for bedriften de jobber i.
De bidrar til å skape en grunnstemning på arbeidsplassen,
som påvirker andre til å yte sitt beste.


Begrunnelsene for tildelingene:

Tommy Eriksen – økonomisjef i Kynningsrud Fundamentering

Tommy Eriksen ble ansatt som controller i Kynningsrud Fundamentering i 2002. Vi søkte etter en controller, og fikk en høyt kvalifisert økonomisjef. Det var en milepæl i Kynningsrud Fundamentering da Tommy ble ansatt. Gjennom årene har Tommy vært en klippe i egen organisasjon på grunn av sin grundighet, vennlighet og tillitskapende holdning. Tommy har som økonomisjef vært med på en sterk utvikling i virksomheten og hatt en betydelig rolle i samarbeidet med øvrig ledelse. Kynningsrud Fundamentering er i dag det beste Norge har å by på innen sitt arbeidsområde. Tommys personlighet og evne til å tenke helhet har vært et sterkt bidrag til å gi stabilitet.

Asle Ruud – prosjektsjef i Kynningsrud Prefab

Asle Ruud ble ansatt som prosjektleder i Kynningsrud Prefab i 2002. Han er av natur særdeles arbeidssom, grundig og engasjert, og god til å se saker fra flere sider. I dag er Asle prosjektsjef for den norske delen av Kynningsrud Prefab. Da vår svenske virksomhet opplevde store utfordringer i løpet av fjoråret tok han også jobben som prosjektsjef der. Dette har han gjennomført på en imponerende måte, og hans målbevissthet har bidratt sterkt til at Kynningsrud prefab er en betydelig aktør i det svensk/norske markedet. Asle har gjennom 15 år vært en nøkkelperson i en dynamisk utvikling av virksomheten.

Bjørn Sperstad – Nordic Crane Kynningsrud

Bjørn Sperstad solgte sitt kranfirma Ski Kranservice til Kynningsrud og ble ansatt hos oss i 1997. Bjørn er pålitelig og engasjert med stor gjennomføringsevne. Bjørn har klare meninger og var pådriver for å bygge og utvikle avdelingen til Nordic Crane Kynningsrud på Vinterbro. Dette skulle vise seg å være svært strategisk inn mot Oslo-markedet, og veldig viktig for utviklingen av virksomheten. Bjørn er en leder med høy faglig kompetanse. Han bygger tillit, er en trygg samtalepartner og nyter høy anseelse hos kunder og medarbeidere. Bjørn har vært en klippe gjennom 20 år.