«Ordførerens frokostmøte» er nyttig både for deltakere og bedriftene som får muligheten til å vise seg fram. For oss i Kynningsrud var det veldig positivt at så mange hadde funnet veien til vårt konsernkontor på Halden Brygge ved Gjestebrygga i byen.

– Dette er et meget nyttig arrangement for byen og byens næringsliv, og vi er veldig glade for å kunne ta imot alle hos oss i dag, sier fornøyde Harald Kynningsrud og Pål Kynningsrud.

Vi i Kynningsrud fikk en gylden anledning til å vise seg fram og informere om alt hva Kynningsrudgruppen omfatter.

Også den nye bedriftsklyngen Blender Collective, som er en samling av mindre bedrifter i Tollbodene i byen, fikk muligheten til å vise seg fram. Kai Henning Melberg holdt et interessant og informativt innlegg for Blender Collective.

Mer informasjon om Blender Collective finner du her.