Kynningsrud Fundamentering med sine grønne maskiner vil prege bybildet i Tromsø framover. De er allerede i full gang med å forbedre grunnforholdene for boligprosjektet SKIR, som ligger et steinkast unna Storgata.

I Storgata 25 skal 700 meter stålkjernepeler bores for et flott, nytt forretningsbygg midt i byen. Nybygget skal erstatte et utdatert forretningsbygg fra slutten av 60-tallet og vil forskjønne byområdet vesentlig.

Storgata 25 Tromso-før og etter
NYBYGG: Direktør Eirik Espejord (fra venstre), arkitekt Tord Kvien, markedssjef Morten Tidemann og prosjektleder Benjamin Marks hos Nielstorp+ AS Arkitekter med bilde av nye Storgata 25 som nå skal rives. Foto: Ronald Johansen / iTromsø

 

Kynningsrud Fundamentering gleder seg til å ta fatt på oppdraget og takker oppdragsgiveren Econor for tilliten.


Illustrasjoner: Niels Torp arkitekter

Les mer om prosjektet:

Strandgata 25 før og etter

Utbygger Pellerin