Veidekke fusjonerer datterselskapene Hallingdal Bergboring med Kynningsrud Fundamentering for å samle og styrke fundamenteringsvirksomheten. Geo Fundamentering & Bergboring AS er navnet på det nye sammenslåtte selskapet.

Geo Fundamentering & Bergboring viderefører kompetanse og erfaring fra Kynningsrud Fundamentering og Hallingdal Bergboring, inkludert brønnboring i Hallingdal. Selskapet fundamenterer alle typer bygg og anlegg over hele Norge på land og i sjø, skriver Veidekke i en pressemelding.

– Vi ønsker å samle vår spesialistkompetanse, erfaring og kapasitet innen fundamentering for å gi økt kraft i konkurransen om de stadig større oppdragene. Vår ambisjon er å bli en solid markedsleder og totalleverandør i bransjen, sier Martin Gadd, daglig leder i Geo Fundamentering & Bergboring og direktør for Spesialenheter i Veidekke Infrastruktur.

Kynningsrud Fundamentering AS er fusjonert inn i det nye selskapet, og Hallingdal Bergboring AS blir fusjonert inn i selskapet senere i år (men er frem til det 100 prosent eid datterselskap av Geo Fundamentering & Bergboring AS), opplyser Veidekke.

– De siste formaliteter forventes å være på plass før årsskiftet, men allerede nå kan vi ønske kunder og leverandører velkommen til Geo Fundamentering & Bergboring. Vi skal fortsatt levere kvalitet for kundene våre og har nå større kraft og bredere kompetanse i eget hus, sier Martin Gadd.