Ledige stillinger:

 

Nyutdannet prosjektingeniør

 

Nyutdannet lagspiller og engasjert? 

Nå søker vi nysgjerrige og engasjerte personer som ønsker å starte sin karriere hos oss i Geo      Fundamentering og Bergobring AS avd Ål

Geo Fundamentering & Bergboring AS er en ledende totalleverandør av pele- og spuntarbeid. Vi fundamenterer alle typer av bygg og anlegg over hele Norge. Fra små til store oppdrag på land og i sjø leverer vi komplette pele- og spuntarbeid med tilhørende avstiving. Lang erfaring, høy kompetanse og stor fleksibilitet gir deg vissheten om at jobben blir gjort på en solid og effektiv måte, uansett grunnforhold og behov. Vi leverer i tillegg geoteknisk prosjektering, vann- og energibrønner. Nå ønsker vi å styrke laget og fylle på med kunnskap. Derfor ser vi etter deg som er nyutdannet med relevant retning fra teknisk fagskole eller bachelorgrad i ingeniørfag. Det er også positivt hvis du har noe arbeidserfaring, men det er ikke noe krav.

Om stillingen

Som prosjektingeniør vil du ha både administrative- og driftsmessige oppgaver. Hensikten er at du som prosjektingeniør skal få god innsikt og bredt perspektiv i våre komplekse kontrakter, slik at du på sikt kan ta mer ledende roller hos oss.

Om Fundament

Vi tilbyr deltakelse i nyutdannetprogram, Fundament, sammen med andre nyutdannede på tvers av Veidekkes forretningsområder. Her vektlegges erfaringsutveksling, nettverksbygging og selvledelse. Du vil delta på samlinger, webinarer og kurs sammen med andre nyutdannede. Vi skal gi deg den beste starten på arbeidslivet og din fremtidige karriere i Geo Fundamentering og Bergboring

Dette ser vi etter hos deg

Vi ser etter deg som er en lagspiller som samtidig tør å stille spørsmål og utfordre det etablerte. I tillegg tør du å tenke nytt, og har et ønske om å påvirke. De utfordringene som møter alle våre medarbeidere daglig, gir erfaringer og kunnskap som ikke kan læres på annen måte. Du har muligheten til å få med deg en verdifull tverrfaglig kompetanse innenfor en bransje du kanskje ikke kjenner i dag.
Vi har mange kloke hoder hos oss, men vi trenger fortsatt å bli utfordret for å skape framdrift. Derfor er vi avhengig av kontinuerlig tilførsel av pågangsmot og nysgjerrighet. Vår satsing på nyutdannede er nødvendig for å kunne løfte oss videre.

Vi tilbyr deg:

  • Du får konkurransedyktig lønn og gode pensjons- og forsikringsordninger
  • Du får delta i Veidekkes aksjeprogram for ansatte
  • Du blir satset på gjennom en fremtidsrettet jobb i en næring i vekst
  • En rekke ansattgoder som bonusordning, bedriftsidrett, firmahytter m.m.

Vi har kontorer i Oslo, Fredrikstad, Trondheim og Ål  Kollegaer på de 3 avdelinene ser frem til å bli kjent med deg. Søknadsfristen er 17 april og oppstart vil være sommeren 2023.

Velkommen med din søknad!

Om arbeidsgiveren

Geo Fundamenetering og Bergboring AS ble etablert i 2021 som en fusjon mellom Hallingdal Bergboring og Kynningsrud Fundamentering. Selskapet er en del av Veidekke  og ble med det den største fundameterings og bore entreprenøren i Norge. I fjor hadde vi en omseting på om lag 960 millioner og ett driftsresultat på ca. 60 millioner.

Vil du vite mer om stillingen, eller om oss?

Ta kontakt med Nils  900 52 961

Søknad med CV sendes firmapost@geofb.no 

innen 17.04.2022

Finn- kode 295833927