Ledige stillinger:

   

GEO Fundamentering & Bergboring AS er ledende totalleverandør av bore, pele- og spuntarbeider for bygg- og anleggsprosjekter innenfor bygging av bl.a broer, veier og bane i Norge. Vi leverer komplette bore-, pele- og spuntarbeider, dypkomprimering, geoteknikk og brønnboring. GEO Fundamentering & Bergboring AS er et datterselskap av Veidekke Entreprenør AS.
Vi har en stor maskinpark og dyktige medarbeidere, og du vil bli en del av et fagmiljø bestående av 24 prosjekt- og anleggsledere fordelt på våre 3 avdelinger (Fredrikstad, Trondheim, Hallingdal). Samarbeid med oppdragsgivere og andre utenfor bedriften vil også være en del av jobben. Vi er i stadig utvikling, og hos oss vil du oppleve sammenheng mellom utvikling og praktisering.

Stillingen inngår i GEO fundamentering & bergboring AS, et datterselskap av Veidekke Entreprenør AS.

GEO fundamentering & bergboring er landsdekkende for private og offentlige kunder med lokasjon i Fredrikstad, Trondheim og Hallingdal.

Virksomheten hadde en omsetning i 2021 på 600 mill. og sysselsatte 155 ansatte.

Vi har for tiden ingen ledige stillinger utlyst, men er alltid på utkikk etter dyktige medarbeidere. Send oss gjerne en åpen søknad om du har relevant kompetanse og kunne tenke deg en jobb hos hos.

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag NOK 38 milliarder, og halvparten av de 8 000 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.